Pages

Random Giveaway 2013 by LS

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

wahhh.. nampaknya saya makin ligat berblog sekarang ye. ^_^ sebenarnya sekadar untuk mengubat hati yang duka. =(

NEVERMIND!!!! sekarang saya nak teruskan dengan agenda saya iaitu join segmen seperti tertera di tajuk atas...


untuk join sila klik => sini


tengok banner pon dah tertarikkan??
so tunggu apa lagi
JOM la kita terjah... 

mai cek oi tengok apa yang menarik boleh dapat... 



kalau dapat purse tu pon best jugak.. 
 boleh ganti purse saya tu yang dah daif sangatII..
hanyalah sebuah pensil case yang diberi nafas baru utk meletakkan duit.. =(

dengan lafaz
Bismillahhirrahmanirrahim!!!
anda di tag
^_^


tarikh tutup penyertaan 
16 FEB 2013



8 gosip anda:

Dianaa said...

balas kunjungan ^^
good luck ye

nicosikura said...

hehe.. ^_^

Atiqah Ivy said...

waa..purse ngan kasut tu chomeyl laa ^_^
thanx tag ye..

nicosikura said...

tu la kan.. kalau ada rezeki insyaallah dapat.. ^_^
welcome dear

Cik Fie said...

Blogwalking Sini . Follow Blog Saya Kalau Sudi :)

www.cikfie.com

Nana Lee said...

cantek sgt kasut tu..

gud luck tau..:)

nicosikura said...

hehe.. sure!!
thanks ye cik fie ^^

nicosikura said...

betul2.. =) suke2..

awak pon sama.. good luck..

´