Pages

Masalah?? silakan klik untuk selesaikan...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

     Hari nie saya rasa sangat frust bila lamaran saya ditolak. penat saya takel tapi tak dapat. =( walaupun rasa kecewa tetapi saya tidak mengambil langkah yang tidak bijak. contohnya  menggantung diri kat pokok togey?? makan pucuk paku?? gigit belimbing besi?? ohh.. sudah semestinya tidak. saya mengambil langkah yang agak bijak daripada blog Fatin Nadhirah. \\mintak halal ye//.. hehe.. peringatan (kisah ini auta semata-mata untuk menulis entry ini sahaja)

jangan buat macam nie yer.. haram hukumnya membinasakan diri sendiri.

     Mari bersama saya lakukan perkara yang boleh menghilangkan semua masalah anda. ^_^

  pertama: kita mulakan dengan pergerakkan yang perlahan dulu. buat macam ayam nak terbang tu
kedua: gedik-gedikkan badan kalian seperti tikus kesejukkan. 
ketiga: layangkan tangan anda ke kekiri sehingga lenguh.
keempat: ulang langkah ketiga tetapi ke kanan pula.
kelima: buat seperti anda mempunyai kuasa. Action kamen.. b.b.b.b.b..
keenam: lebih kurang macam langkah kelima, tetapi make sure goyang tangan dulu 360 darjah k
ketujuh: langkah nie kena hati-hati sikit. dah semakin laju. takut terlucut pulak tangan tu. hehe
kelapan: kita dah kena perlahankan balik senaman kita. takut nanti migrain pulak
 terakhir: tarik nafas laju-laju sambil goyangkan badan dan kemudian lepaskan perlahan-lahan. ulang setakat yang mampu ok.
 cadangan: kalau kalian rasa macam bosan buat sorang-sorang boleh je ajak kawan kalian bergoyang sama-sama. pastikan sama jantina. kecuali la suami isteri ataupun kalian punya mahram. hehehe 

     kesimpulannya. hilang masalah saya,, kalau anda rasa masih juga tak hilang saya nasihatkan kalian berjumpa dengan pakar ye.. hehe.. lepas nie tunggu syeikh arab dari mesir mai masuk meminang saja la. \\just kidding// saya gurau saja pasal frust nie. bukan betul pun.

dia nie lah yang saya maksudkan. =(
 \\hahaha//

5 gosip anda:

Nao Mei said...

semoga berbahagia juga dear :)

nicosikura said...

insyaallah.. payah nak cari orang yang betul2 boleh memahami kita..

Cik Anis said...

hehehe...comel

Nory Zoulkefle said...

alala tomeyynyer...
terkekek2 akak gelak tgk karton tu "menari" ala poco-poco gitu...hehehe

nicosikura said...

hehe.. ^__^
kalau akak stress boleh la try buat...

´