Pages

ohh cuti sem!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari nie dah masuk minggu ke 2 saya berada di KHAR nie. sangat menyeronokkan kerana banyak aktiviti yang saya terlibat. mungkin kerana belum sibuk dengan assignment jadi saya meluangkan masa saya untuk menyertai aktiviti-aktiviti yang di anjurkan oleh pihak kolej. study pon masih main-main. hehe insyaallah lepas nie saya akan tumpukan perhatian sepenuhnya pada pelajaran. harapan mak dan ayah akan saya dahulukan.

tengah-tengah seronok-seronok main laptop nie tiba-tiba terpandang folder "cuti sem". di mana saya menempatkan semua gambar-gambar sepanjang cuti sem dalam folder tersebut. laju saja tangan nie nak membuka folder tu.

"KLIK.."

"wahhh" rindu pada kenangan lama. kenangan waktu cuti sem. banyak saya habiskan masa dengan menghabiskan duit berjalan-jalan buang masa bersama keluarga dan kawan-kawan. sebak rasa dihati nie. sehari kalau tak merayau tak sah. mak saya penah ceritakan pada saya bahawa mak saya pernah menyatakan "ketidakpuashatian" kerana saya kerapkali keluar. lalu ayah saya menjawab

"biarlah.. orang tengah gila stereng. nanti dia dah jemu dia tak naik dah la."

terima kasih wahai ayah kerana memahami anakmu ini. hehe.

setiap kali saya keluar pastinya akan ditemani oleh abang saya yang sangat "cool" ini. haha.. terima kasih kepada abang saya yang tak pernah berkira duit untuk belanja saya. terasa diri ini sangatlah beruntung memiliki abang yang macam ini walaupun kadang-kadang amat menyakitkan hati.

gambar menceritakan segalanya.. hehe

KFC bersama paon dan syidi.. usaha saya membodek syidi untuk belanja saya KFC akhirnya berjaya. hehe
Mekasih Syidi....


paon

paon dan syidi


BOWLING bersama Paon, Hadi, Firdaus dan Anis.. ini juga kejayaan saya membodek encik Firdaus untuk belanja saya bowling.
Mekasih Firdaus...
sepanjang cuti sem sahaja rasanya dah hampir 5 kali saya main. saja nak menghilangkan bosan. kalau balik sudah semestinya urat tangan nie akan membengkak kerana mengangkat bola berat. tapi tak kesah asalkan boleh berseronok bersama keluarga.

with paon


Hadi & Firdaus


paparazi ambil gambar


bersama sepupu tercintaGUNTING RAMBUT..sampai nak gunting rambut pon mengajak saya.. alasannya "aku demam".. hahaha


paon dah lentok 


PANTAI.. melepak di pantai bersama Paon, Firdaus dan Anis.. menghabiskan masa sehingga pukul 1 pagi RnR bagan ajam.. 


paon sedang menikmati keindahan alam


berbincang masalah negara bersama firdausinilah photographer kami


dengan encik Firdaus

sesungguhnya kenangan bersama anda-anda semua sangatlah saya hargai... terima kasih kerana sudi meluangkan masa merayau bersama saya.. cuti sem 2 nanti kita merayau lagi k. =)

0 gosip anda:

´